שנהיה לראש ולא לזנב ....סלמון
16/10/2016
דגים הם מרכיב די משמעותי בתזונה שלי ולסלמון יש חלק ניכר בהם.
אוהבת "לשחק" עם מרינדות שונות ותיבלונים ...
הכנה פשוטה ומהירה .
נתחי סלמון
פלפלים קטנים צבעוניים (השתמשתי בסוויט גמבה)
בצל קלוף חצוי ופרוס דק .
למשרה:
4 כפות שמן זית
4 כפות סויה דלת נתרן
4 כפות סילאן ללא תוספת סוכר
1 כף חרדל
מלח, פלפל
לערבב היטב את חומרי המשרה
להניח בתבנית מחצית מהירקות ומעליהם את נתחי הדג כאשר העור כלפי מטה
להניח מעל את שאר הירקות.
למזוג מעל את המשרה ולהשהות כחצי שעה (במקרר).
לחמם תנור לחום של 180 מעלות ולאפות 20-30 דקות . במהלך האפייה להעביר מעט מהרוטב על הדג .
טעיםםםםם
הוספת תגובה
3 תגובות