00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טבעוני

כרישה בזיגוג תפוחים

כרישה לא ידועה כירק סקסי במיוחד, אצלי היא תמיד העלתה קונטוציות של ארוחת שבת אצל הדודה, אבל במתכון הזה זיגוג התפוחים יעניק לכרישה מראה נוצץ ומפתה וטעם טוב פי כמה.
 
מידע תזונתי:
איני מבינה בערכיה התזונתיים של הכרישה, אבל אני יודעת שמיץ התפוזים מוסיף לעניין קצת ויטמין C.
תפוחים יקלו על הפרעות כבד, כיב קיבה ודלקת מפרקים, ימנעו הסתיידות עורקים, יקטלו חיידקים ויסתרו רעלים ולכן מגנים בפני זיהום במערכת העיכול.
 
כרישה בזיגוג תפוחים.

  

חומרים:
10 כרישות חתוכות לטבעות של 2 ס"מ
6 כפות סילאן וכדומה
4 כפות חומץ תפוחים
8 כפות מיץ תפוזים טרי
6 כפות רוטב סויה

הכנה:
בסיר מערבבים את מיץ התפוזים עם החומץ והסילאן עד המסת הדבש.
מסדרים את טבעות הכרישה על תבנית אפיה ומברישים בנוזל.
מדליקים את התנור למצב גריל ואת התבנית מכניסים למרכז התנור. מדי פעם מברישים שוב את הכרישות בנוזל, עד שהן מקבלות צבע זהוב עמוק.

בתאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל the cooker אלא אם צויין אחרת