00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טבעוני

סופגניות

סופגניות שמנוניות וטעימות שאפשר בקלות להתבלבל ביניהן לבין סופגניות "רגילות".
 
מידע תזונתי:
רבותיי, מדובר בסופגניות, גוש של קמח לבן, סוכר ושמן, על איזה תזונה אתם מדברים?

סופגניות

 

3 כוסות קמח לבן
1-2 כפות סוכר או 5-7 שקיות ממתיק מלאכותי
כף שמרים יבשים
חצי כפית מלח
2 כפות שמן
אפשר להוסיף 1-2 כפות ברנדי – ואז פחות שמן נספג בזמן הטיגון
2-3 כוסות מים לא קרים

הכנה:
להמיס השמרים בכוס מים פושרים ומעט סוכר.
לערבב בקערה קמח וסוכר, להוסיף את החומרים הרטובים, וללוש עד לקבלת בצק אחיד, להוסיף המלח וללוש מחדש, לכסות במגבת או ניילון נצמד לשעה לפחות, (הבצק אמור להכפיל את נפחו).
ללוש את הבצק כ 5 דקות נוספות, לשמן מעט את פני הכדור, לכסות, ולהניח להתפחה לשעה נוספת.

ליצור כדורים בגודל כדור פינג-פונג (הכדור הלבן הקטן - לא כדור הטניס), וללוש כל כדור בנפרד.
להרתיח שמן בסיר עמוק ולטגן עד שמשחים.
להוסיף ריבה או סילאן או כל מילוי אחר.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל the cooker אלא אם צויין אחרת