44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

SHOP&MORE

טעים להכיר - סדרת תערובות התיבול של אינה פארמנ'ס

טעים להכיר - סדרת תערובות התיבול של אינה פארמנ'ס

אתם הולכים לאהוב את זה, סדרת תערובות לתיבול של כוהנת הבישול Ina Paarman -אינה פארמנ'ס 

אני נהנית מתערובות תיבול של עשבי תיבול ושום ושל לימון ופלפל שחור, משדרג לי תבשילים, סלטים, אורז, בשר, דגים , תפוחי אדמה בתנור, ואפילו חביתה.

התערובות של אינה פארמנ'ס משדרגות כל תבשיל / סלט  ל WOW, הן מקפיצות את הטעם לרמה אחרת. כן, אני יודעת שיש המון סוגים של תערובות תיבול בסופר, ואני מחזיקה כמה אצלי במטבח, אבל בתערובת תיבול ברמה כזו לא נתקלתי, הבן שלי אמר לי לא מזמן, אמא, מאיפה תערובת השום הזו את לא מבינה איזו חביתה טעימה יצאה לי..

חשוב שתדעו שתערובות התיבול של אינה פארמנ'ס עשויות בעיקר מרכיבים טבעיים ולא מכילים מונסודיום גלוטומט

תמונה:

מאז אני לא מפסיקה לתבל.. בקציצות, בתפוחי אדמה, באורז, במרק, בקבב, על עוף בתנור, בסלטים -חוץ מעוגות נראה לי אני משדרגת הכל עם התערובות תיבול הללו..

תמונה:

מצויין לאורז ונהדר לקציצות, יש לכם "בשלן/נית" שתרצו לפנק, התערובות של אינה פארמנ'ס מצויינות גם כמתנה לחגים.

תערובות תיבול ולא רק..

הסדרה כוללת גם מרינדות, צירים נוזליים ויבשים עם מרכיבים אמיתיים, וינגרטים לסלט 

ופריטים נוספים שיחד מרכיבים סדרה מעולה שנותנת טאץ' קל ופשוט לבשלן הבייתי להרים את הבישול לרמות חדשות בקלות ובאיכות,

תמונה:

ולמקרה שתהיתם מי זו אינה פארמנ'ס

והנה לפניכם חלק קטנטן מתערובות התיבול של אינה פארמנ'ס ומה ניתן לתבל איתן

אינה פארמאנס, כהנת הבישול העולמית,

מציגה את סדרת תערובות התיבול שלה

שמאפשרת לבשלן הביתי (כן, כן גם לך) נגיעה של גורמה בכל מנה.

 

תערובות התיבול של אינה פארמנ'ס עשויות בעיקר מרכיבים טבעיים,

 ללא מונוסודיום גלוטומט ועם מקסימום טעם, רק לפזר את התערובות על המנה ולהנות מאוכל טעים ועשיר בשניות שגם ילדים וגם מבוגרים יאהבו...זה עד כדי כך פשוט.

תערובות התיבול בסדרה כוללים טעם לכל מנה:

 תערובת למנגל, שום ועשבי תיבול, לימון ופלפל שחור, רוזמרין וזיתים,תבלין קאג'ון, ,לדג, לעוף ולירקות ועוד רבים וטובים שיתנו למנה טעם טבעי וטרי...כמעט ללא מאמץ.

יש תערובות לתיבול מושלמת לתפוחי אדמה קריספיים, תערובת מסאלה שתתן לכם

את הטאץ' ההודי, תערובות לעוף ולדג שפשוט מוסיפים ישירות

ונהנים מגורמה אמיתי..

מומלץ לשלב את תערובות התיבול בכל תבשיל, מרינדה, כתוספת לפרורי לחם, בחביתות,

סנדוויצים, מרקים וכדרות, בעל האש ובעצם בכל פעם שאתה רוצים להכין משהו טעים

תוכלו למצוא תערובת תיבול מתאימה של אינה פארמנ'ס.

 השידרוג והטעם המעולה יבואו בקלות וכל המשפחה תהנה מהם.

איפה משיגים את התערובות תיבול של אינה פארמנ'ס?

במגוון ענק של מעדניות, חנויות גורמה, חניות מתמחות ואיטליזים כמו גם ברשתות סטופמרקט וגולף אנד קו.

הפצה בלעדית - "ג'רמי גורמה" 09-7443077.

ומה עם כשרות?

כשר בהשגחת בד"צ קייפטאון ובאישור הרבנות הראשית לישראל.

תרצו מתכונים? 

עגבניות ממולאות

עם תערובת לתיבול לימון ופלפל שחור של אינה פארמנ'ס

 

מצרכים

 

6 עגבניות גדולות

4 כרישה

3 בצלים סגולים גדולים

100 גרם צנוברים

כף גדושה תערובת לתיבול לימון ופלפל שחור של אינה פארמנ'ס

לימון שלם

150 גרם כדורוני בייבי מוצרלה

2 גביעי יוגורט עזים

3 שיני שום

חופן נענע

חצי כפית מלח

 

אופן ההכנה

מקפדים את ראשי העגבניות ומוציאים את תכולתם .ממיסים חמאה (או גהי) במחבת ומטגנים בצל  וכרישה עד לריכוך, מוסיפים את הצנוברים,את תכולת העגבניות, את תערובת התיבול לימון ופלפל שחור ומלח ומטגנים עד שהתערובת אחידה.

 ממלאים את העגבניות שלנו בתערובת ואופים בתנור 200 מעלות למשך כ20 דק'

מעל כל עגבנייה מניחים - 4 כדורי מוצרלה ומחזירים לתנור לעוד כחמש דק על 250 מעלות.

לרוטב – מערבבים נענע קצוצה עם שום קצוץ דק ויוגורט עזים.

להגשה - מניחים את העגבניות הממלאות בכלי הגשה שטוח וגבוהה ומזליפים עליהם את הרוטב עד שהם מעט שוחות בו.

פרגית וסלט חומוס

 עם תערובת תיבול קייג'ון של אינה פארמנ'ס

מצרכים

250 גרם גרגירי חומוס מבושלים ומוכנים לאכילה

צרור פטרוזיליה

צרור כוסברה

צרור נענע

לימון שלם

3 כפות תבלין קייג'ון

4 סטייק פרגית 150 גרם כל אחד

אופן ההכנה

משרים את סטייק הפרגית לילה בתערובת של שמן זית ו2 כפות תבלין קייג'ון.

קוצצים את הנענע הפטרוזיליה והכוסברה ומערבבים עם גרגירי החומוס, מתבלים בלימון שמן זית מלח וכף מתבלין הקייג'ון,את הסטייק צולים כ2 דק מכל צד

מנת סלמון ופלפלים

עם תערובת לתיבול שום ועשבי תיבול של אינה פארמנס

מצרכים

20 מיני פלפלים אדומים ירוקים וצהובים

חצי כוס דבש

 פילה סלמון 500 גרם

כף גדושה תערובת לתיבול שום ועשבי תיבול של אינה פארמנס

אופן ההכנה

מברישים היטב את פילה הסלמון ברבע כוס דבש, 2 כפות שמן זית ו2 כפות תערובת לתיבול שום ועשבי תיבול. את המיני פלפלים מערבבים עם רבע כוס דבש, כף שמן זית וכף תבלין

מחממים תנור ל- 200 מעלות ואופים את הפלפלים והסלמון כ 20 דק'.

כל המתכונים באדיבות דפנה בר-שדה יועצת קולינארית לחברת מרום משה בע"מ.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

סטטיסטיקה
מספר כניסות לבלוג מה - 08/2010
1,486,436
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל silvik123 אלא אם צויין אחרת