44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

טירמיסו בקלי קלות

31/10/2016

אי אפשר לעמוד בפניה ושלא ליישר וליישררר ואני אוהבת אותה בשל טעם הקפה שבה טבולים הבישקוטים...מכורה לקפה .בלי הרבה כלים קערת המיקסר וצלחת עמוקה...כמה דקות עבודה שעתיים אשפוז במקרר ואפשר ליישררררר....במקום ג'לטין השתמשתי באינסטנט פודינג וניל. ולא השתמשתי בגבינה שמנה.... גבינה 5% מעולה לטירמיסו שלי

 

 

 

cheekycheekycheekywink חוסלללל

מה צריך:

750 גרם גבינה לבנה 5%

חבילה וחצי בישקוטים

1 קופסה אינסטנט פודינג וניל

חצי גביע שמנת חמוצה 9%

1 כף ליקר קלואה (לא חובה) אם אין תוסיפו כפית גרגרי נס קפה ל1 כף

1 כף גרגרי נס קפה /אבקה

1 כוס חלב חמים

2 כפות סוכר

100 גרם א' סוכר

לזריה מעל הטירמיסו:

1--2 אבקת קקאו לא ממותקת

אופן ההכנה:

ממיסים את הקפה והסוכר בכוס חלב חמים ומוסיפים את ליקר הקלואה.מצננים

בקערת המיקסר מקציפים את השמנת המתוקה עם א' הסוכר שמנת חמוצה ואינסטנט פודינג לקרם יציב,

מאיטים את מהירות המיקסר ומוסיפים את הגבינה בעירבוב איטי

מוסיפים שני כפות מכוס החלב שמעורבב עם הליקר וא' נס הקפה.ומערבבים בעדינות.

לוקחים תבנית בגודל 25x30

שמים בצלחת עמוקה את החלב וטובלים בה את הביסקוטים מרפדים את התבנית בבישקוטים.

שמים שכבה של מחצית מהקרם ועליה שכבה נוספת של בישקוטים טבולים בקפה.

מורחים את שאר קרם הגבינה מישרים וזורים מלמעלה א קקאו .

מאשפזים במקרר לשעתיים.

ואזזז אתם יכולים ליישררררר wink heart heart

תהנו ושיהיה בהצלחה

שבת שלום חברים שנה טובה ומבורכת יהי רצון שתהייה זו שנה מבורכת מקודמתה.

שלכם מכל ה טובה

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת