88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

כך תכינו תפוחי אדמה אפויים מושלמים

05/10/2016

הדרך הקלה ביותר להכין תפוחי אדמה טעימים בתנור

מצרכים:

  1. 4-5 תפוחי אדמה גדולים, קלופים, שטופים וחתוכים לרבעים
  2. סיר מתאים 
  3. מעט מלח
  4. 1/2 כוס שמן (אפשר זית, אפשר קנולה)

הכנה:

  1. להכניס את התפוחי אדמה לסיר, למלא מים, להוסיף מלח
  2. להביא לרתיחה של 2 דקות, להנמיך ולבשל עוד 7 דקות.
  3. לסנן ולקרר מעט
  4. לחמם תנור ל-180 מעלות
  5. להניח את התפוחי אדמה בתבנית אפייה, לשפוך מעל את השמן, לפזר מלח, לערבב בעדינות בידיים
  6. לאפות בערך 3/4 שעה, עד שהתפוחי אדמה קריספים ונימוחים
  7. להגיש כתוספת

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת