1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

תפוח אדמה ופוטטו בתנור

23/09/2016

תפוח אדמה המון מתכונים הרבה אפשריות בישול ,תוספת נהדרת שכולם אוהבים ,

אני מאוד אוהבת תפוח אדמה כתוספת ,במיחוד אפוי בתנור קריספי מבחוץ ורך ונימוח

מבפנים ,מתובל במגוון תבלינים ,שני מתכונים קלים ונהדרים לתפוח אדמה אפוי ,

הראשון פוטטו אפוי בתנור טעים קריספי ומצופה בתבילנים משגעים

פוטטוס בתנור

4 תפוח אדמה בגודל שווה

5 כפות שמן זית

1 כף מיונז

1/2 כפית מלח

1 כפית פפריקה מתוקה

אפשר שבבי צ'ילי חריף

אופן ההכנה :

לשטוף היטב את תפוחי האדמה עם הקליפה לחתוך לציפסים עבים

להשתדל באותו הגודל ,להניח את תפוח האדמה על תבנית ,

בקערה קטנה לערבב את כל התבלינים למרקם אחיד מעין משחה ,

למרוח בעזרת מברשת את תפוחי האדמה בצורה אחידה ,

להכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות כ45-50 דקות עד

שתפוח האדמה זהובים וקריספיים .

תפוח אדמה קריספיים מתובלים בתנור

6 תפוח אדמה

1/4 כוס שמן זית

1 כפית כוסברה יבשה

1 כפית פיטרוזליה יבשה

1/2 כפית אורגנו

1/2 כפית מלח גס

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

מי שאוהב אפשר להוסיף שום

אופן הכנה :

לשטוף היטב את תפוחי האדמה עם הקליפה לחתוך לקוביות גדולות

להניח בתבנית אפייה ,לערבב בקערה את כל התבלינים ושמן הזית

לצקת על תפוח האדמה לערבב היטב שכל תפוח האדמה יצופו בתיבול ,

להכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות כ45-50 דקות עד שתפוחי האדמה

זהובים וקריספיים מבחוץ ונימוחים מבפנים .

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת