00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

פרוסות בטטה מתובלות בתנור - הלה

פרוסות בטטה מתובלות בתנור - הלה

פרוסות בטטה מתובלות בתנור

 

קרדיט: הלה שחר 

אני חייבת להודות , שעד לא מזמן ממש שנאתי בטטות, 

הפעמים המעטות שניסיתי אותן היו לי הבטטות, מתוקות מדי,

והתוספות  רק הדגישו את המתיקות והוסיפו לה, 

ו...אז, נתקלתי במרק כתום שהכיל בטטות, ואהבתי, ובשלובים עם ירקות אחרים, ותיבול פיקנטי,

 ונכבשתי. אט אט הבטטה תפסה מקומה במטבחי, 

מתכון אחד כזה , (של כלתי הלה), שעלה על השולחן לאחרונה,  טעים מאוד, והכנתו קלה,

רוב המצרכים נמצאים בכל בית, רק לבחור בטטות ארוכות, שאפשר לחתוך לפרוסות אחידות פחות או יותר,

ואת כל השאר  יספרו לכם בלוטות הטעם...יאמי ...

להכנה: 

בטטות ארוכות,  שטופות היטב וקלופות,  פרוסות לעובי כ- 1 - 2  ס"מ,

בצל סגול + לבן  חצויים ופרוסים בעובי בינוני,

פילפל צהוב + פילפל אדום,  חתוכים לרבעים ופרוסים  לרצועות בעובי בינוני,

תבנית תנור מרוססת בשמן זית, /או מרופדת נייר אפיה,

 מניחים את פרוסות הבטטות בתבנית התנור, בשיכבה אחת, 

מפזרים מעליהן בצל פרוס לבן  + סגול , רצועות פילפלים צהוב + אדום, 

את הכל מרססים בשמן זית, מתבלים בפלפל שחור גרוס, מלח, טימין, 

ולתנור, בחום 180 מעלות עד ששחום יפה,

(אין צורך להפוך במהלך האפיהcheeky),

פשוט, נכון? וגם טעים אש...

 

*הערות: פרסתי את הבטטות, הוספתי את כל הירקות  ותיבלתי, (מלבד המלח),

ערבבתי הכל,  כיסיתי בניילון נצמד עד האפיה בתנור

רק בתבנית פיזרתי מלח ים 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת