00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

פילה סלמון בטריאקי שום ובטטה

פילה סלמון  בטריאקי שום ובטטה

פילה סלמון בטריאקי, שום ובטטה

 

סלמון בטריאקי, שום ובטטה

 

מנת גורמה מפילה סלמון

בזכות הציפוי נשאר הסלמון ורוד רך ועסיסי

מצרכים למתכון (12 מנות/יחידות, 218 גרם למנה\יחידה) 

12 מנות/יחידות: כל מנה 100 גרם.

 

 

אופן הכנת המתכון

1. אם קפוא, משרים את הדג (מומלץ טרי) לשעה במים עם 2 כוסות מיץ לימון וכוס חומץ, כך שהנוזלים יכסו את הדג לגמרי. מוציאים ומנקים מקשקשים ושאר מרעין בישין. את הפעולה הזאת מבצעים רק אם הדג קפוא. במידה והדג טרי אין צורך כלל בפעולת ההשריה הזאת.
2. מחממים תנור מראש ל- 180 מעלות. קולפים את הבטטות ומבשלים אותן במים עד לריכוך.
3. מועכים לפירה ומערבבים עם הטריאקי, התימין והשום.
4. מוציאים את הדג מההשריה, שוטפים היטב, מעסים את הצד הוורוד (איפה שלא היה עור) בשמן זית ומפזרים מלח ופלפל.
5. יוצקים חצי מתערובת הטריאקי והבטטה לתבנית (עדיף חד פעמית), מניחים את הנתח ויוצקים את יתר התערובת מעל.
6. מפזרים את הפנקו ואופים למשך כ- 20 דקות, עד להזהבה קלה.
7. מגישים חם.

 

קרדיט: יוני שטרן

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת