44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

קציצות מפרום

קציצות מפרום

 

המצרכים לקציצות:

1 ק"ג בשר טחון

1 בצל בינוני מגורד

5 שיני שום כתושות

מלח,פלפל שחור

1 כפית פפריקה מתוקה בשמן

1 כפית בהרט

צרור כוסברה

1 כוס קמח

2 ביצים טרופות עם כף מים

1 כף רסק עגבניות

שמן לטיגון

 

המצרכים לרוטב:

1 בצל גדול קצוץ

2 עגבניות חתוכות לקוביות

5 שיני שום פרוסות

מלח,פלפל שחור

1 כף פפריקה מתוקה בשמן

1 כף כורכום

3 כוסות מים

 

אופן ההכנה:

- בקערה לשים את הבשר,הבצל,השום,הכוסברה והתבלינים וללוש לתערובת אחידה.

- בצלחת לשים קמח ובצלחת עמוקה לטרוף ביצים עם מים ורסק עגבניות.

- לחמם במחבת שמן (לא עמוק).

- ליצור קציצות עגולות ושטוחות לצפות בקמח ולהעביר לתערובת הביצים.

- לטגן עד להשחמה משני הצדדים.להוציא לנייר סופג.

- בסיר רחב לטגן במעט שמן את הבצל עד להזהבה קלה.

- להוסיף את העגבניות והשום, לתבל ולערבב.

- להוסיף את המים ולהביא לרתיחה.

- להכניס את הקציצות לסיר ולבשל כשעה על אש נמוכה עד לספיגת רוב הנוזלים.

- להגיש על קוסקוס או אורז לבן.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת