11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

הסרת מדבקות מכלים, כיצד

הסרת מדבקות מכלים, כיצד?

לפי מספר הבקשות , איני היחידה שאוהבת לאחסן כל דבר בצנצנות, 

אני טורחת להוריד מהן את המדבקות, אוהבת אותן שקופות ונקיות מדבק, רואים את תכולתן, הן שומרות על המוצר, מראן אחיד ואסתטי,

לא אחת היה עלי לאלתר פתרונות להסרת המדבקות, להשרות במי סבון, לגרד בסכין, וכד',

 אישית  אני מרבה להשתמש בצנצנות זכוכית של קפה,   מקלות קינמון, מלח גס, תבלינים בשימוש תכוף (כמו פפריקה ופלפל שחור טחון,)  לא נשפך, לא מתפזר, נגמר שוטפת מיבשת ומחזירה לשימוש. 

בצנצנות קטנות של גרבר, אני שומרת תבלינים על דלת המקרר, כמו ציפורן, פפריקה מרוקאית , מוסקט ועוד ועוד, שהשמוש בהם לא תכוף. 

בכלים חדשים, בעיקר סירי בישול,  מוטב להוריד את כל המדבקות בטרם יבואו במגע עם חום התנור או להבות הכיריים, כי אז הן נשרפות ומתקבעות,  וקשות יותר להסרה. 

בכלי פלסטיק, מרימים פינה של המדבקה בעזרת גירוד קל עם ידית של כפית,  ומושכים, רצוי שהמדבקה תרד בשלמות, אך אם היא נקרעת ממשיכים באותו אופן עם מה שנותר, (רצוי להימנע משריטות!)


 

יש כל מיני פתרונות שמתאימים לסוגים שונים של מוצרים ולסוגים שונים של מדבקות ודבק.

פתרון מהיר ופשוט שלעיתים קרובות עושה את העבודה מצוין, הוא לחמם את המדבקה באמצעות מייבש שיער חשמלי. כשזה עובד, המדבקה ניתנת להסרה בין רגע ואם יש שאריות דבק ניתן לנגב אותן בקלות באמצעות סמרטוט יבש.

את רוב המדבקות שעל כלי אוכל, כולל זכוכית, אפשר להסיר באמצעות השריה במים חמימים לרבע או חצי שעה. שיטה אחרת היא להספיג היטב את המדבקה בשמן מאכל כלשהו, להמתין שתי דקות ולהסיר.

פתרונות יעילים למדבקות עקשניות במיוחד: הספגה בחומץ חם, נפט, אצטון, בנזין או טרפנטין. מטבע הדברים החומרים האלה לא מתאימים לכל כלי וחפץ, אבל כשזה נדרש ומתאים – זה עובד.

קרדיט המקצוענים

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת