1111
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

מבחר ממרחים ביתיים

16/09/2016

אין כמו להכין בבית ממרחים ממוצרים טריים ללא חומרי שימור ,

כל הממרחים קלים להכנה וטעימים מאוד ,בתוספות לכריכים מריחה

קלה מאחד הממרחים ישדרג את הכריך ,הטוסט או התבשיל .

ממרח פלפלים

מצרכים:

6 פלפלים אדומים

2 שיני שום

1/2 כפית מלח

4 כפות שמן קנולה

2 כפות חומץ

אופן הכנה :

לחמם תנור ל200 מעלות לסדר בתבנית את הפלפלים לאפות עד שהפלפלים

משחימים מכל הכיוונים ,להוציא להכניס לשקית ניילון לסגור ,לקרר כ1/2 שעה

לפתוח את השקית לקלף את הפלפלים לנקות את החרצנים ,להעביר למעבד מזון

להוסיף שמן ,חומץ ,מלח ,שום לעבד עד למרקם של ממרח לטעום לתקן תיבול אם צריך ,

ניתן לשמור את הממרח במקרר בכלי סגור כשבועיים .

ממרח פסטו

מצרכים :

1 צרור עלי בזילוקים טריים

חופן אגוזים

1/4 כוס שמן זית

2 שיני שום

1/2 כפית מלח

אופן ההכנה :

להכניס את עלי הבזילוקים האגוזים שיני השום ,מלח למעבד מזון

להוסיף מעט שמן לעבד להוסיף את השמן בהדרגה עד לקבלת ממרח

לשמור במקרר בכלי סגור .

ממרח זיתים ירוקים טפנד

מצרכים :

200 גרם זיתים ירוקים ללא גלעינים

2 שיני שום

1/4 כוס שמו זית

אופן הכנה :

לסנן את הזיתים לשטוף היטב ,להעביר למעבד מזון ,

להוסיף שום שמן זית לעבד עד לקבלת ממרח ,

לשמור בכלי סגור במקרר .

ממרח טחינה ירוקה

מצרכים :

1/2 כוס טחינה גולמית

1/4 כוס מיץ לימון סחוט טרי

1/4 כוס מים קרים

2 שיני שום

1/2 כפית מלח

צרור קטן פיטרוזיליה

אופן הכנה :

להכניס את הטחינה מלח ,שיני שום ,מיץ לימון בהדרגה ,מים בהדרגה ,

צרור פיטרוזיליה לעבד להוסיף עוד מים או מיץ לימון לטעום לעבד עד

למרקם הרצוי ,אני אוהבת קצת סמיך .

לשמור בכלי סגור במקרר כשבוע עד שבוע וחצי .

ועוד מתכון בונוס לממרח קישואים

מצרכים :

5 קישואים בנוניים

2 בצלים קצוצים לקוביות קטנות

3 ביצים קשות

4 כפות שמן קנולה

מעט מלח

מעט פלפל שחור

אופן ההכנה :

לחתוך את הקישואים עם הקליפה לקוביות קטנות ,או לגרד בפומפייה גסה ,

במחבת לטגן את הבצלים עד להזהבה קלה ,להוסיף את הקישואים לטגן

כ5-6 דקות עד שהקישואים מבושלים ,להכניס לבלנדר ,אני הכנתי

במאסטר סיילס ,את הקישואים הביצים ,מלח וםלפל שחור ,לערבב היטב

עד למרקם הרצוי ,אני השארתי את הממרח גס לא משחתי ,לטעום לתקן תיבול

אם צריך ,לשמור בקופסה במקרר.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת