44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

ירקות מוקפצים עם איטריות אורז

16/11/2016

אני ובעלי לא אוכלים בשרי וכשאנחנו לבד ללא אורחים אני חייבת לאלתר מאכלים פרווה את התבשיל הזה אני הכי אוהבת.קל להכנה וקל לבטן ותמיד אפשר לנשנש אותו.

 

 

כן אלו איטריות אורז מסולסלות אפשר להכין מכל סוגי איטריות אורז.

מה צריך:

איטריות אורז מבושלות לפי הוראות היצרן שטופות ומסוננות.

2 בצלים חתוכים לרצועות

3 פלפלים חתוכים לרצועות דקות

2 גזרים חתוכים לגפרורים.

2 קישואים חתוכים לגפרורים

חצי כרוב חתוך לרצועות.

לאוהבי החריף פלפל ירוק חריף קצוץ דק

קופסה פיטריות טריות פרוסות דק.

קופסה נבטים עבים

4 שיני שום כתושות

כפית שורש ג'ינג'ר מגורד

כף שניים חומץ., כף שטוחה סוכר , 4 כפות רוטב סויה, מעט מלח

תוספות אפשריות:תירס גמדי חתוך, שקדים ללא הקליפה הדקה חצויים.

ליעילות בעבודה : לחתוך את כל הירקות לפני תחילת הטיגון הקצר(קצת בלאגן אבל שווה)

במחבת ווק לשים שמן רבע כוס. ללהט את השמן ולהתחיל בטיגון לפי סדר הירקות ברשימה. כל ירק שמוסיפים מטגנים כ3 דקות (כדי שלא יתקבלו ירקות סמרטוטיים ) כשסימנו את טיגון כל הירקות והתוספות מתבלים ומערבבים מוסיפים את איטריות האורז ומערבבים.

נהנים מארוחה קלה וטעימה.

בהצלחה

שלכם מכל ה

יש אפשרות גם עם איטריות נודלס וגם עם ספגטי

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת