33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

נתחי לשון בחלב קוקוס ושמיר

נתחי לשון בחלב קוקוס ושמיר

אחרי שראיתי את המתכון אצל דעאל שלו בשבוע שעבר, ידעתי שאני חייבת לנסות !

1 ק"ג לשון שלמה

1/2 צרור שמיר קצוץ (בלי גבעולים)

2 בצלים גדולים פרוסים לטבעות 

5 שיני שום קצוצות

500 מ"ל חלב קוקוס

תבלינים : קארי, מלח

מתחילים להכין את הלשון כרגיל ( מרתיחים ומבשלים על האש למשך 3 שעות, מקררים לגמרי בתוך מי הבישול כשעתיים, שופכים את המים כמובן ופורסים - או מניחים במקרר את הלשון השלמה ליום למחרת ופורסים לפני הבישול)

בסיר גדול, מטגנים בשמן קוקוס את כל הבצלים עד שמשחימים, מוסיפים את השום ואת הלשון. מוזגים מלמעלה את חלב הקוקוס ומכניסים את השמיר הקצוץ, התבלינים ומביאים לרתיחה. 

מבשלים על אש קטנה למשך שעה עד שעה וחצי עד שהחלב מסמיך, ואוכלים. 

מעדן !!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת