44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

עוגת שוקולד חמה הכי הכי

04/09/2016

לא צריך אינפוזיה לווריד השוקולד ישר מוזרם לדם מהביס הראשוןcheekycheeky דיי חששתי לתת את המתכון של העוגה הממכרת הזו..התנאי הוא שאתם לא מאשימים אותי בעליית רמת הסוכר בדם אחרי שתתמכרו לעוגה הזו  אני מכורה מכורה זו לא מילה מתענגת מכל ביס.ואני לא צריכה כדור גלידה לידה אני אוהבת אותה דווקא אחרי שהתקררה במקרר לשעתיים לפחות. ההכנה דיי קלה בסיר קטנטן על הגז לא מיקסר ולא קערה בחישה בכף...ולתנור

 

מה צריך:

1 כוס קמח {כוס זכוכית עם הידית} 155 גרם

1 שקית א' אפיה

חצי כוס סוכר

חצי כוס מים

200 גרם חמאה // לפרווה מחמאה

3 ביצים גדולות

כוס קצרה של קפה אספרסו בטעם שוקולד {לא חובה אל תרוצו לבית קפה לקנות }

3 כפות קקאו

200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות

לגלזורה:

100 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות

קופסה שמנת מתוקה //לפרווה ריץ

אופן ההכנה:

בסיר קטן (לא צריך יותר מסיר בנפח ליטר) שמים את המים ,הסוכר, החמאה, הקקאו והשוקולד מדליקים להבה נמוכה וממיסים את כל החומרים תוך בחישה מתמדת.לא להפסיק אפילו לשניה.עד שהכל הופך לנוזל חום והכל נמס.

כשהגז דולק עדיין שמים את הקמח בפעם אחת ובוחשים מהר היטב, מוסיפים את א' האפיה וממשיכים לערבב עד שהעיסה מסמיכה (בערך כ3-4 דקות.)

מסירים מהאש ומצננים במשך כ5 דקות תוך כדי עירבב.

מקשקשים ביצה אחת בכוס שופכים לעיסת הבצק ומערבבים במהירות (שחס וחלילה לא תהיה לנו חביתה ) ממשיכים כך עם שתי הביצים הנותרות.לערבב היטב.

מוזגים את העיסה לתבנית בקוטר 26 -24  או תבנית מרובעת (אם אתם משתמשים בתבנית קפיצית רצוי לשים נייר אפיה )

מחממים תנור ל180 מעלות אופים כ30 -35 דקות לבדוק עם קיסם באמצע העוגה.

בזמן האפיה להכין את הגלזורה לחמם על להבה נמוכה את השמנת להביא לסף רתיחה. לכבות את הלהבה לשים את השוקולד ולערבב עד המסה.

כשהעוגה יוצאת מהתנור לחורר אותה עם סכין ולמזוג את הגלזורה כך שהיא תחלחל לתוך העוגה.

אני מציעה לכם לשים במקרר לצינון של שעה שעתיים תתאפקו לא נוראcheeky

תזללו עם כדור גלידה או בלי הקלוריות לא נספרותsurprise ובבקשה לא לעלות על המשקל כי העוגה לכבוד שבת קודש .ולקראת סיום החופש הגדול הידדדדדד.

זהווו תהנו בהצלחה אההה ואל תשכחו להזמין אותי לפרוסה אני יכולה לקחת את זה ברצינותwink

העוגה תהיה מחר בפורום אוכל כשר בפינה הקבועה של יום חמישי עוגת השבת שלי.

שבת שלום חברים

שלכם מכל ה  טובה

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת