88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

ברבוניות מטוגנות

05/09/2016

בימים חמים כשאין חשק כל כך לעמוד ולבשל, אנחנו מחפשים את הנוחיות שבהכנת אוכל קל וטעים.

דגי הברבוניות הם בדיוק בשביל המצבים האלה. קונים אותם באריזות ואקום בסופרים.

בבית פותחים, מנקים, מקמחים ומטגנים ויש לנו ארוחה.

אז מה אנחנו צריכים:

מצרכים:

  1. ברבוניות לפי מספר הסועדים (לכל אחד בין 4-5 חתיכות)
  2. בצלחת מתאימה להכין קמח מעורב עם מעט מלח
  3. שמן לטיגון עמוק 

הכנה:

  1. שוטפים היטב את הדגים, מניחים במסננת
  2. מחממים את השמן 
  3. מנגבים את הדגים בנייר סופג, מקמחים ומטגנים 3 דקות מכל צד
  4. מגישים חם

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת