44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

סלט במיה וחצילים

13/09/2016

אצלי לפני ראש השנה התחושה שהנה פסח קרב cheekycheeky (ואתם תראו שזה נכון לא תספיקו להגיד ג'ק רובינזון ופסח כאן ) ואז מתחילים לחסל שאריות זה מה שעשיתי ומצאתי רבע שקית במיה קפואה..והכנתי סלט טעים שיכול לשמש גם כתוספת לאורז וגם כתוספת לבשר וואווו כמה טעיםםםם.

מה צריך:

שקית במיה קפואה 

3 חצילים שלמים קלופים

3 עגבניות גדולות בשלות וקלופות

6  שיני שום כתושות

חופן פיטרוזיליה קצוצה

מלח , כמון, פלפל שחור, קורט סוכר, מעט כמון.

מיץ לימון שמן זית/ קנולה.

יוצאת כמות גדולה

אופן ההכנה:

מרתיחים מים בסיר ומבשלים את הבמיה בהתאם להוראות היצרן( ולא דקה יותר) מסננים ומצננים.

קולפים את החצילים בשלמותתם מחוררים מעט עם מזלג מפזרים מעט מלח גס ושמן זית ואופים בחום 180 מעלות כ40 דקות ומצננים.

קולפים את העגבניות וחותכים לקוביות קטנות.

חותכים את החציל לאורך ומסלקים את הגרעינים וחותכים את בשר החציל באופן גס.

במחבת או בסיר שמים מעט שמן ושום מקפיצים כדקה שתיים, מוסיפים את הבמיה מערבבים בעדינות , מוסיפים את העגבניות החתוכות ואת התבלינים מערבבים בזהירות. מוסיפים את העגבניות מבשלים תוך ערבוב עדין כ3 דקות. מוסיפים את החציל מערבבים בעדינות..מכבים את הלהבה מוסיפים את הפיטרוזיליה ומיץ לימון, מתקנים תיבול...

וזולללליםםם עם לחם טרי וחם אוווו תוספת לתבשיל..טעים גם חם וגם קר.

בהצלחה

שלכם מכל ה  טובה

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת