33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

נתח סינטה שלם בתנור

03/09/2016
נתח סינטה שלם בתנור

זה היה טעים.... משהו משהו !!

מכינה את זה כמו שהכנתי את הפיקאניה 

1.2 ק"ג נתח סינטה שלם

למרינדה : 

מעט סילאן, שמן זית, 4 שיני שום כתושות, תבלין BBQ (למשל זה ) , מלח ופלפל.

מוציאים את הנתח החוצה כשעה לפני האפיה. 

מניחים על רשת (ומתחת נייר אפיה כדי שיקל על הניקוי אח"כ).

מחממים תנור לחום של 250 מעלות. מכניסים את הנתח ל-10 דקות. מנמיכים את הטמפ' ל- 180 מעלות ואופים עוד 35-40 דקות תלוי כמה אדום אתם רוצים אותו (אני הכנתי אותו ממש אדום). 

מוציאים מהתנור, נותנים לנוח איזה 5 דק' לפחות, פורסים ואוכלים. 

בתמונה, ליד גזרים, שיני שום שלמות ותפוחי אדמה בתנור. 

 

שבוע טוב לכולנו !

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת