33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

מגולגלות תמרים

15/02/2017
מגולגלות תמרים

מגולגלות תמרים

או  מגולגלות תמרים...
לבצק:
1/2 3 כוסות קמח
1/2 שקית אבקת אפיה
1 סוכר וניל
1/4 כפית מלח
1 ביצה
1 כוס שמן
1/2 כוס מיץ תפוזים
למילוי:
ממרח תמרים
ציפורן
קינמון
אגוזי מלך קצוצים גס (מעדיפה להכין תערובת אגוזים+סוכר+קליפת לימון או תפוז)
אבקת סוכר
 
אופן הכנה: 
לערבב ולעבד את רכיבי הבצק, עד שמתקבל בצק. (הכנסתי לשעה וחצי מכוסה במקרר), 
לחלק ל-4.
כל חלק לרדד (הכי נוח לרדד בין 2 דפים של נייר אפיה כך אפשר להגיע לעלה דקיק).
מילוי:
לתבל את ממרח התמרים במעט ציפורן וקינמון, לערבב
למרוח שכבה דקה של המילוי על עלה הבצק ולפזר מעל אגוזי מלך קצוצים גס.
לגלגל ולהניח בתבנית אפיה.

 

כאן עם פיסטוק  סוכר + גרידת לימון 

 


על הגלילה לסמן את הפרוסות. לחתוך כמעט עד הסוף,
לאפות בחום 170 מעלות כ-20 דקות.
כשיוצא מהתנור, לחתוך את הפרוסות עד הסוף ולבזוק אבקת סוכר בנדיבות.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת