44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

אננס הפוכה

אחת מהעוגות האהובות עלי הן העוגות הרטובות את העוגה הזו כבר שנים שלא הכנתי. ועמדה קופסה של אננס במזווה.. וכבר כמה פעמים קראה לי ואני לא התיחסתי אליה  זהו שהפעם באמת התגעגעתי אליה אל העוגה הרטובה הזו אבל משום מה היא נראתה לי קצת משעממת אז הוספתי לה " שמלה " לבנה חברההה  קלה להכנה רטובה וטעימה שווה להכין

 

 

 

מה צריך:

תבנית עגולה (לא קפיצית ) קוטר 26 -24 /או מרובעת

לתחתית התבנית:

50 גרם חמאה רכה // מחמאה לפרווה

6 כפות סוכר

קופסת אננס חתוך לקוביות במשקל 500 גרם מסונן מהנוזלים

לבצק :

כוס וחצי קמח + 1 כפית א' אפיה

3 כפות סולת

4 ביצים

1 כוס סוכר

למזיגה על העוגה :

1/3 כוס מיץ מנוזל האננס

אופן ההכנה:

למרוח את החמאה בתחתית התבנית ומעט בדפנות לפזר את ה6 כפות סוכר ועל הסוכר את האננס .

בקערה לערבב את הקמח, הסולת , הסוכר ואבקת האפיה. להוסיף את הביצים וללוש עם הידיים לבצק דליל.

לשפוך את העיסה על האננס ולישר.

לחמם תנור ל175 מעלות ולאפות בערך כ40 דקות צריך לבדוק עם קיסם באמצע העוגה.

להוציא את העוגה מהתנור ולצנן כרבע שעה .למזוג את המיץ על העוגה לחכות כמה דקות עד שיספג. ואז להפוך את העוגה בזהירות לצלחת הגשה.(כך שהאננס כלפי מעלה )

אם אתם רוצים את העוגה חגיגית יותר תקציפו מיכל שמנת מתוקה עם 3 כפות סוכר ומירחו  בהנאה.

לשמור בקרור מכוסה 

זהו נשאר רק להזמין אותי לכוס קפה ולפרוסת עוגה cheeky surprise.

בהצלחה

שבת שלום חברים

שלכם מכל ה  טובה

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת