44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

ממרח ארטישוק

27/08/2016

זהו ממרח טעים שתוכלו לנגב בסיבוב בפיתה או בלחם חם טרי, אבל לא רק גם תוכלו לשים אותו בכל ביס של דג או עוף.נשמר לאורך זמן ממושך במקרר.וגם אין הרבה טירחה בהכנתו.

 

 

 

מה צריך:

חבילה של תחתיות ארטישוק קפואות של סנפרוסט (יוצא כמות גדולה של ממרח אז אתם יכולים להשתמש בחצי שקית )

רבע כוס שמן זית

כף חומץ

מיץ מחצי לימון

4 שיני שום

מלח

לאניני הטעם ואלה שאוהבים בזיליקום תוסיפו כמה עלים

אופן ההכנה:

לבשל את תחתיות הארטישוק עם מים וכף חומץ עד לריכוך מלא, לסנן ולצנן.

להכניס את כל החומרים למעבד מזון לטחון עד לריסוק דיסתי.

ולהנות בניגובwink

בהצלחה

שלכם מכל ה 

טובה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת