88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

קרמוגיות וניל נוטלה

קרמוגיות וניל נוטלה

קרמוגיות וניל נוטלה

 

 

 

מצרכים למילית נוטלה:

1 כוס ממרח נוטלה,

מניחים גבשושיות ממרח הנוטלה,עם כפית (כ-1/2 כפית לעוגיה) , על מגש מרופד נייר אפיה, 

מקפיאים להתקשות ( !)  חצי שעה לפחות, (הכנתי 30 גבשושיות נוטלה).

לבצק:

150 גר' חמאה רכה,

1 כוס סוכר (200 גר' ),

1 כפית תמצית ווניל,

1 ביצה,

2 כוסות קמח (280 גר'),

1/2 כפית אבקת סודה לשתיה,

1/2 כפית מלח,

אופן ההכנה:

בקערת המיקסר עם וו לישה מערבבים 

חמאה + סוכר + תמצית ווניל למרקם קרמי,

מוסיפים  ביצה ומאחדים ,

מוסיפים קמח + אבקת סודה לשתיה, מאחדים  לבצק,

מחממים תנור אפיה ל- 180 מעלות,

 מגלגלים  מהבצק  25 כדורים, (הכנתי 30 כדורי בצק),

 משטחים כל אחד לפיתה קטנה, ( אפשר בידיים),

 מניחים במרכז שוקולד נוטלה קפוא, וסוגרים  סביב השוקולד ,

(אם הבצק דביק, לקמח את הידיים מעט וגם את משטח העבודה),

מניחים ברווחים על תבנית מרופדת נייר אפיה, החלק המודבק כלפי מטה.

מכניסים לתנור ואופים  10 דקות או עד שהשוליים מזהיבים קלות,  

העוגיות משתטחות באפיה,

 על העוגיות להישאר בהירות  מצננים.

 

קרדיט: קארין גורן

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת