55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אור קטן גדול

פסטרמה הום מייד

מי לא אוהב פסטרמה הודו? טוב, לא מדברת אל הצמחוניים/טבעוניים .....

פרוסות פסטרמה יכולות להוות ארוחה , משולבת בכריך מלחם מחמצת (ביתי, כמובן) זו בהחלט חגיגה. אבל מה? נקנה פסטרמה? אצלי, ממש לא ....

הדבר היחיד שנקנה אלו המצרכים שמהם נכין את מרינדת התיבול ו..כן, חזה הודו נקבה.....

אז, קדימה, נכין את המרינדה 

1 כף שמן (קנולה או זית לשיקולכם)

1 כף גדושה פפריקה מתוקה 

1 כף חרדל

4 שיני שום כתוש

2 כפות דבש או סילאן ללא תוספת סוכר 

מלח, פלפל 

לערבב היטב ולמרוח על חזה ההודו . להניח במקרר למשך מספר שעות. 

כאשר מגיע זמן האפייה, נוציא את הנתח מהמקרר ונחמם תנור לחום של 200 מעלות. 

לאפות כ-20 דקות ואז לכסות את הנתח בנייר כסף ולהמשיך אפייה כ- 20 דקות נוספות . לתת מעט להתקרר ולפרוס 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אור יחיד אלא אם צויין אחרת