1111
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

ריבועי בצק פילאס במיגוון תוספות לאירוח

14/08/2016

באופן קבוע יש לי במקפיא בצק פילאס מרודד ,מכינה מהבצק

מגוון גדול של  מאפים מלוחים ומתוקים ,הפעם הכנתי נישנושים לערב חברים

ככה מול הטלוויזיה לנשנש ריבוע של בצק במילוי גבינה ממרח נהדר חטיף טעים

הכנתי במגוון תוספות הכל בקלי קלות

מצרכים:

חבילה בצק פילאס מרודד

ממרח פסטו

ממרח טפנד

ממרח עגבניות מיובשות

1 בטטה אפויה

עגבניות שרי

1 גמבה אדומה

חופן זיתים שחורים מגולענים

50 גרם גבינה בולגרית

ביבי מוצרלה

1/2 גליל גבינה מה עז

1 ביצה טרופה

כמובן שכל הירקותהממרחים והגבינות הם בגדר המלצה אפשר להוסיף

מה שבא לכם

אופן ההכנה :

לאפות את הבטטה בתנור או במיקרו כמה דקות לחתוך לקוביות

קטנות לקרר לשמור בצד ,

לחתוך לקוביות קטנות את הגמבה ,

את העגביות שרי לחצאים או פרוסות ,

להוציא את הבצק מהמקרר ,לפרוש על משטח עבודה לחתוך ריבועים

בגודל הרצוי לא גדולים מדי,למרוח ממרח רצוי באמצע הריבוע ולהוסיף

ירק שבחרתם שני כדורי גבינת מוצרלה או פרוסה מגליל הגבינה ,לקשט בזיתים,

לחרוץ בעזרת סכין חדה כס''מ מהשוליים בצורה מלבנית את הבצק ,הכי קל לעשות את הפעולה

עם הירקות והחיתוך בתוך התבנית שמרופדת בנייר אפיה ,להמשיך ככל העולה על דעתכם

עם כל הבצק ,אפשר אחרי המילוי לקחת שני קצוות ולהצמיד כמו שרואים בתמונה ,למרוח

ביצה טרופה לאפות בחום 180 מעלות עד שהבצק תפוח וזהוב .

לריבועי בצק במילוי מתוק:

למילוי המתוק השתמשתי בתאנים שחתכתי למעלה בצורת איקס ,2 כפות סוכר חום

1 כפית קינמון בעזרת כוס לסמן שוליים לריבוע הבצק להניח תאנה באמצע לפזר על התאנה

מעט סוכר חום וקינמון ,מילוי נוסף שזיף חתוך לפלחים או אפרסק שוב לסדר על הבצק

לפזר סוכר חום וקינמון ,למרוח ביצה טרופה ולאפות ,לקרר לפזר אבקת סוכר .

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת