1111
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

דג סול מטוגן בבלילה

12/08/2016

אני ובעלי חובבי דגים ,את דג הסול אנחנו הכי אוהבים מטוגן בבלילה

של קמח וביצים ,טיגון עדין שמותיר דג טעים וציפוי קריספי ,

אני אוהבת לשלב בבלילת הביצים ירק מיובש שמוסיף טעם

נהדר לדג ,תגישו עם סלט ירקות ולימון בצד מעדן אמיתי

מצרכים:

חבילה דג סול קפוא

חופן פטרוזיליה יבשה

חופן כוסברה יבשה

3 ביצים

1 כוס קמח

1 כפית מלח

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

מפשירים את הדגים. משרים בקערה עם מיץ לימון בערך כ-15 דקות

שוטפים את הדגים ומייבשים היטב בעזרת נייר סופג

מכינים קערה גדולה טורפים את הביצים עם הפטרוזיליה, כוסברה והמלח

מכינים קערה עם הקמח

טובלים כל פרוסת דג במעט קמח מנערים מעט מעודפים,

מעבירים לטבול בבלילת הביצים

מחממים שמן במחבת ,מניחים את פרוסות הדג

מטגנים כל צד עד להזהבה

מגישים עם לימון וסלט קצוץ בצד

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת