00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

חזה עוף בסגנון שווארמה

01/10/2016

 

 

מתכון מדהים זה פעם שנייה השבוע שאני מכינה אותו 

מתכון קל ומהיר הכנה ...

אז קדימה לעבודה  מה אנחנו צריכים  .....??

 

המצרכים:

2 חזה עוף שלם במשקל 1.200 ביחד

4 בצלים פרוסים לפרוסות דקות

כמון כפית וחצי

מלח 1/4 כפית

כורכום 1 כפית גדושה

שמן לטיגון 6 כפות 

פלפל לבן 1/4 כפית

 

צריך : מחבט פסים 

מברשת למריחה על חזה העף

 

אופן ההכנה :

1. לנקות את החזה העוף ולייבש.

2. לפרוס את חזה העוף לפרוסות גדולות בערךכמו לשניצל ולהניח בצד.

3. מכינים בקערית שמן 4 כפות ,כורכום ,כמון ,מלח ,פלפל שחור ומערבבים היטב - מורחים את הרוטב על גבי החזה העוף.

4. מחממים על אש גבוהה את המחבת פסים ומניחים את חזה העוף לצריבה של דקתיים משני הצדדים.

5. את השניצל הצרוב לאחר קירור אנחנו פורסים לחתיכות דקות דקות ומניחים בצד.

6. לקוחים את הבצל הפרוס וצורבים עם  2 כפות שמן במחבט פסים עד השחמה .

7. כאשר הבצל שחום ויפה מוסיפים את החזה העוף הפרוס כמו שווארמה ומערבבים כ5 דקות - בודקים תיבול .

 

בתאבון 

- מומלץ לאכול בליווי טחינה , סלט , חריף או עמבה 

 - מומלך לאכול בתוך פיתה/טורטייה/לאפה 

 אפשר לאכול  גם  כתוספת למנה ירק או פחמימה.

תנסו ותהנו !!! 

 

צירפתי תמונות המפרטות את שלבי ההכנה : 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת