44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

כיכר גבינה ובצל

13/08/2016

ככה נתתי לו את השם זו בעצם יכולה להיות פשטידה...אבל אפיתי אותה בתבנית של לחם ולכן נתתי את השם כיכר. מאפה שיתאים לכם לשבוע הזה שבו אנחנו לא אוכלים בשר..

 

 

מה צריך:

500 גרם גבינה 5%

4 ביצים שלמות מקושקשות

150 גרם קמח תופח

חצי כוס שמן

מלח, פלפל שחור

אפשרות להוסיף א' שום

 כוס גבינה צהובה מגורדת

למילוי:

שני בצלים גדולים לבנים חתוכים לרצועות מטוגנים במעט שמן ומסוננים מהשמן

חצי כוס גבינה מלוחה יבשה מגורדת (אפשר קצת יותר )

לפיזור על הכיכר בצל 1-2 אדום פרוס לפרוסות או רצועות

אופן ההכנה:

בקערה לערבב את הגבינה הלבנה עם השמן היטב להוסיף את הגבינה צהובה מלח ופלפל את הקמח לערבב היטב, להוסיף את הביצים לערבב עד איחוד העיסה היטב.

לטגן את הבצל לסנן ולצנן, לערבב עם הגבינה המלוחה

לשמן תבנית מרובעת או עגולה (לא קפיצית) מס"ס 26-28 

לשפוך חצי מהעיסה בתבנית מעל לפזר את הבצל המעורבב עם הגבינה המלוחה.ומעל למזוג את חצי העיסה הנותרת.

לפזר את הבצל האדום כקישוט

לחמם תנור ל 175 מעלות לאפות כ35-40 דקות או עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.

אפשריות שונות לשים באמצע המאפה גם פלפלים צבעוניים מטוגנים קלות.

על המאפה אפשר לזרות עוד קצת גבינה צהובה וגבינה מלוחה.

תהנו     ושיהיה בהצלחה    ונזכה לבנין בית המקדש במהרה בימינו.

שלכם מכל ה טובה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת