88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגת גבינה פירורים לימונית

עוגת גבינה פירורים לימונית

עוגת גבינה פירורים לימונית

 

 

מצרכים לעוגה:

1 ק"ג גבינה לבנה 5%

1 כוס סוכר

4 ביצים

1 שקית אינסטנט וניל

1 כפית תמצית וניל איכותית

 

לפירורים הלימוניים:

100 גרם חמאה קרה

100 גרם סוכר

140 גרם קמח

קליפה מגוררת מלימון אחד

 

 

אופן הכנת עוגת הגבינה:

  • מחממים תנור ל-150 מעלות.
  • מערבבים את כל החומרים למלית הגבינה בקערת ערבוב עם מרית עד קבלת תערובת חלקה.
  • יוצקים את תערובת הגבינה לתבנית מלבנית עם שוליים רחבים בגובה 4 ס"מ.

 

 

הפירורים הלימוניים:

  • מערבבים בקערה את כל המרכיבים בעזרת כפות הידיים, עד לקבלת תערובת פירורית.
  • מפזרים את התערובת על גבי הגבינה ואופים כ-50 דקות.
  • מצננים, פורסים לקוביות ומגישים.

  

עם תוספת של דובדבני אמרנה

 

קרדיט: מיקי שמו 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת