88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגת קוקוס שוקולד * / אסנת ליום הולדת 70

עוגת קוקוס שוקולד  * / אסנת ליום הולדת 70

עוגת קוקוס שוקולד

 

עוגה עשירה, קרמית וטעימה להפליא

תודה אוסי, על עוגת יום הולדת מקסימה, כל ביס עונג...

מצרכים:

6 ביצים מופרדות,,

200 גר' שוקולד מגורד על פומפיה או במעבד מזון,

100 גר' קוקוס,

קליפה מגורדת מלימון שלם,

4 כפות קמח תפוחי אדמה,

2 כפות ברנדי,

3/4 כוס נס קפה חזק מוכן לשתיה + כפית אחת סוכר,

לציפוי העוגה:

1 שמנת מתוקה,

4 כפות אבקת אינסטנט וניל,

2 כפות נס קפה מהול ב-1 כף מים רותחים (לצנן),

1/2 כוס חלב,

 

אופן הכנה:

1. מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף, מוסיפים בהדרגה את הסוכר, ממשיכים להקציף עד שנוצר קצף יציב,

2.. טורפים חלמונים + ברנדי, ומערבבים בנפרד את כל החומרים היבשים, קוקוס, קמח תפוחי אדמה, , קליפת לימון, שוקולד גרוס.

3. מוסיפים לקצף את החלמונים, ואחר כך  בהדרגה, את החומרים היבשים,  יוצקים לתבנית עגולה מס' 26,

4.אופים כ- 45 דקות בחום בינוני, עד שקיסם הננעץ במרכז, יוצא יבש,

5. מרטבים את העוגה בנס קפה הרותח, בעזרת כף, מצננים היב,

6. מקציפים את חומרי הקרם עד לקבלת קצפת יציבה, ומורחים על העוגה הקרה, 

7. מפוררים בידיים שוקולד מקופלת, ומפזרים מעל.

* או ראו רעיון לקישוט למעלה, שהוכן על ידי אסנת סלע

התאימו את הקישוט לארוע שלכם. 

וכך זה הגיע אלי לנייד כתוב בכתב יד עגול יפה ומסודר

קרדיט: קרין גורן

 

ואפשר לאפות בתבנית בינונית מלבנית ולקשט אחרת

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת