44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

עוגת פיקאנים ומייפל

29/07/2016

את המתכון לעוגה הזו העלתי כבר בפורום אוכל כשר אבל עדיין לא בבלוג . הגיע זמנהsurprise זו עוגה קלה להכנה עירבוב ולתנור כרגיל כמו שאני אוהבתcheeky אבלל מה??? גם טעימה..

רוצו להכין אל תפספסו.....

 

 

 

 

לעבודה...

מה צריך:

3 כוסות קמח (שתיה קרה חד פעמי )

2 ביצים גדולות

כוס סוכר

כוס שמן

1 א' אפיה

אגוזי פקאן חצויים ביד נדיבה

סירופ מייפל (אפשר לחילופין להכין סירופ מסוכר מים וקינמון אבל עדיף סירופ מייפל).

אופן ההכנה:

בקערה לשים את הקמח, א' האפיה והסוכר לערבב, להוסיף את הביצים והשמן וללוש לבצק דביקי אבל זה בסדר.

עם ידיים רטובות לשטח את הבצק בתבנית עגולה/ מרובעת  ולישר אפשר לחלק את הבצק בשתי תבניות.

להטביע אגוזי פקאן מעל הבצק

לחמם תנור ל175 מעלות ולאפות כ30 דקות.

להוציא מהתנור ולמזוג בנדיבות סירופ.

להכניס שוב את העוגה לעוד 5--7 דקות לאפיה.

זהו...ה  מוכנה

תהנו רק תזהרו על הלשון שלכם wink

בהצלחה

שלכם מכל ה  טובה

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת