לחם שקדים וטחינה
19/07/2016
מתכון נוסף מבית היוצר של דל פחמימות והפעם אינני יודעת למי לתת את הקרדיט ....גם ללחם זה יש המון גירסאות, ניסיתי הבוקר אחת מהן והיא מוצלחת ביותר.
וזה הולך ככה:
3 כפות ממרח שקדים ללא תוספת סוכר ולפני שתקפצו אני מצרפת תמונה
2 כפות טחינה גולמית משומשום מלא
1 כפית אבקת אפייה
2 כפות סירופ אגבה
4 ביצים מופרדות
הכנה
להקציף את החלבונים לקצף יציב
לערבב את שאר החומרים ולאחד בין שתי המסות
לשמן תבנית מאורכת (אינגליש קייק) ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ- 20 דקות.
בתום האפייה להשאיר בתנור להתקררות איטית .
טעים מאוד אבל אל תטעו , זהו אינו לחם דל קלוריות - יש בו שומנים המגיעים מהטחינה ומהשקדים ולכן יש לצרוך אותו במתינות - אני אוכלת פרוסה פעם ביומיים.
הוספת תגובה
2 תגובות