פיצה כרובית
ממשיכה בשינוי התזונתי שלי, אחרי הפחתה כל כך משמעותית במשקל , על מנת לשמר את התהליך מצאתי שהפחתה גדולה בכמות הפחמימות, בעיקר הפשוטות, עושה לי רק טוב. זה לא שאני מתנזרת לחלוטין מפחמימות אך בהחלט מפחיתה בהן ובסוכר הפשוט בפרט.
אבל , אוהבת לאכול ומחפשת מתכונים שווים שיענו על צורך תזונתי ונפשי כאחד.
המתכון הבא מסתובב ברשת, בעיקר בקרב קבוצת "דיאטת 17 הימים" - אינני יודעת מי המקור של המתכון אך מגיעה לה/לו השאפו . הפיצה נאכלה בהנאה מרובה הן על ידי שומרי התזונה והן על ידי שאר יושבי הבית.
לכן, אני משתפת אתכם בפיצה הבריאה הזו.
וזה הולך ככה .....
800 גרם כרובית קפואה מופשרת ומרוסקת לפירורים קטנים (טחנתי בסלייסר) ולסחוט היטב .
2 כפות גבינה לבנה
2 ביצים
מלח, פלפל
לערבב הכל יחד ולשטח בתבנית משומנת .
לאפות בחום של 200 מעלות כחצי שעה עד שמזהיב.
להוציא מהתנור ולקרר מעט .
למרוח מעל רסק עגבניות מתובל (אני הוספתי קוביות עשבי תיבול איטלקי ) .
מעל מניחים על תוספת שבא לכם - עגבניות/תירס/פטריות/פסטרמה/טונה ....
לפזר מעל גבינה צהובה
להכניס לתנור להמשך אפייה עוד כרבע שעה .
להמתין מספר דקות עד האכילה ולהתענג על כל ביס .
הוספת תגובה
4 תגובות