1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

שקשוקה עלי תרד ומנגולד נהדרת

27/06/2016

מנה נהדרת שיכולה לשמש גם כארוחת צהריים קלילה וגם כארוחת ערב ,

שילוב של עלי מנגולד ועלי תרד טריים עם גבינה וביצים ,צריך רק לחם טרי

ויש לכם ארוחה טעימה קלילה ומשביעה .

אני אוהבת לשלב מעט גבינה בולגרית בשקשוקה ומעט שבבי צ'ילי גרוס

לחריפות עדינה ,שמשתלבת נהדר עם החמיצות של העלים ,והמליחות של הגבינה ,

תהנו

שקשוקה תרד ועלי מנגולד נהדרת

 מצרכים :

 בצל גדול קצוץ

 4 שיני שום

1/2 חבילהעלי מנגולד שטופים וקצוצים גס

1/2 קופסא עלי תרד טריים שטופים וקצוצים גס

 4-5 כפות שמן זית

50 גרם גבינה בולגרית (לא חייב)

1/2 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור גרוס

מעט שביבי צ'ילי גרוס (לא חובה)

4-5 ביצים

אופן ההכנה :

במחבת רחב לחמם את השמן , להוסיף  את הבצל עד לשקיפות ,להוסיף את שיני השום הקצוצות לאדות מעט ,להוסיף את העלים לאדות כ5 דקות לצקת 1/4 כוס מים ,לתבל מלח פלפל שחור, צ'ילי גרוס ,להוסיף קוביות קטנות של גבינה בולגרית לערבב מעט ,לשבור את הביצים למחבת במרחק אחת מהשנייה,לבשל עד למידה עשייה רצויה,בתאבון

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת