33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חיים רק פעם אחת

צרכנות ,טיולים ,אוכל ,ספורט ,אומנות

להכין לחם לבד בבית עם קמחים של המותג מאסטר שף

השבוע בניסיון למצוא תחליף למחירי הלחם הגבוהים בחנויות, ניסיתי בבית את המותג הקולינארי "מאסטר שף" המציג אלטרנטיבה בדמות מוצר חדש בעלות של כיכר לחם אחיד: "לחם הבית". המוצר, המיועד להכנה ביתית פשוטה, מוצע במחיר ש 5 שקלים לכיכר. הלחם מכיל תערובות שונות ללא חומרים משמרים, אליהן מוסיפים רק מים ואופים. המוצר נימכר תמורת 9.90 שקלים, עבור קילו קמח המספיק לאפיית שתי כיכרות לחם.

 

 

IMG_4366.JPGIMG_4367.JPGIMG_4368.JPGIMG_4374.JPGIMG_4372.JPGIMG_4369.JPGIMG_4370.JPGIMG_4371.JPGIMG_4373.JPG

 

ההכנה פשוטה ביותר

מחבילת קמח מיוחד אחת ניתן להכין שתי ככרות

מכניסים את הקמח למערבל עם ידית לישה מוסיפים מים לפי הוראות היצרן ומערבלים למשך כ 5 דקות

הבצק יוצא צמיגי ,משאירים אותו מקומח מעט להתפחה ראשונית של כ35 דקות בתוך הקערה עם מגבת לחה המכסה את הקערה.

לאחר מכן מחלקים לשני ככרות ומכניסים לתוך שתי תבניות ללחם מצופות בנייר אפיה ומעט קמח שלא ידבק לתבנית.

ומכסים לעוד 1 שעה להתפחה נוספת  , רצוי לעשות חיתוך אלכסוני מוצלב בכל ככר לפני ההכנסה לתנור.

מכניסים לתוך תנור מחומם ל 180-190 מעלות במרכז רצוי להשאיר בתחתית התנור תבנית חסינת חום עם מים כדאי להשאיר לחות בתנור.

בתום זמן האפיה יוצאות שתי ככרות לחם נהדרות ריחניות וטעימות.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל yoramya1 אלא אם צויין אחרת