00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מאדאם לולו מאסטר פיס

פשטידת בצל וגבינה עשירה וטעימה

מתכון-
לבצק-
75 גרם חמאה
1/4 כפית מלח.
קורט פלפל שחור, 
1 כפית אבקת אפייה.
1 גביע שמנת חמוצה 15% או יותר באחוזים.
לערבב הכל בקערה בעזרת הידיים שאין גושים, להוסיף-
2.5 כוסות קמח מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה.
לערבב לבצק 
לשטח מעט את הבצק לעטוף בניילון נצמד ולקרר כחצי שעה.

לרוטב שמנת רויאל
3/4 כוס שמנת מתוקה 15% (100 גרם)
3/4 כוס חלב. (150 גרם).
3 ביצים.
קצת אגוז מוסקט.
1/4 כפית מלח או לפי הטעם.
קורט פלפל שחור.
2 כפות קמח.
לערבב הכל ביחד.

למלית בצל-
כ-7 בצלים גדולים חתוכים לחצאים ולפרוסות דקות 1 ק"ג.
לחמם מחבת לשים פנימה
25 גרם חמאה.
1 כף שמן זית.
להוסיף את הבצל ולטגן עד שהבצל שקוף ורך, לא צריך להזהיב אותו.
לערבב מידי פעם שהבצל לא ישרף, ולקרר.
להוסיף כ-3/4 כפית מלח ולערבב.

אופן הכנה-

לקחת תבנית 26 ס"מ עם תבנית מתפרקת.
לשמן את התבנית גם בבסיס וגם בדופן עם חמאה.
לרדד את הבצק על משטח מקומח, לגודל שיכסה גם את גובה דופן התבנית.
להרים את הבצק על מרדדת ולהעביר לתוך התבנית
להדק את הבצק לתבנית ולהצמיד אותו כמו בסרטון,-ולהחליק.
ולהכניס למקפיא לחצי שעה.
לאחר מכן להוציא את התבנית מהמקפיא.
לשפוך פנימה את הבצל,ולפזר אחיד.
ניתן לשים על חתיכות גבינה צהובה או גבינה צהובה מגורדת כ-50 גרם.
לערבב את רוטב הרויאל וליצוק על כל עיסת הבצל.
לפזר מלמעלה קצת קימל שלם.-לא חייבים אבל זה טעים.
לחמם תנור ל-160 מעלות חום בינוני.
לאפות כ-40 דקות או יותר עד אשר הפשטידה זהובה מלמעלה וגם הבצק צריך להיות אפוי היטב.

 

לעוד מתכונים כנסו לערוץ האפייה והבישול שלי-https://www.youtube.com/channel/UCYRjRbFiLOyKr89dryIDobw

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל lihishmu אלא אם צויין אחרת