00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

פאי אגסים מהיר - לא רק לשבועות

 

1/2 חבילה בצק עלים מרודד
מספר אגסים פרוסים דק מקולפים ופרוסים
1 מיכל שמנת לקצפת
1 ביצה
4 כפות סוכר
2-3 כפות שקדים קצוצים לזריה מעל (לא חובה)
3 כפות מטיפי שוקולד (צי'פס) (לא חובה)


לחמם תנור לחום של 175 מעלות (בינוני).
להניח את בצק העלים בתבנית. להכניס לתנור ל 6 דקות.
להוציא ולקרר.


 



לפרוס מעל את האגסים הפרוסים.
לערבב מיכל שמנת לקצפת עם ביצה וסוכר. לערבב היטב.

 

לשפוך מעל פרוסות האגסים. להוסיף את השקדים ונטיפי השוקולד אם רוצים
ולאפות כ 25-35 דקות.



חג לבן ושמח

אלינוער

 

 

עוד מתכונים לשבועות

http://www.tapuz.co.il/blogs/viewEntry/2316380

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת