88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

עוגת גבינה בחושה עם שקדים קלה להכנה וטעימה מאוד

07/06/2016

עוד עוגת גבינה לאוסף העוגות גבינה

עוגת גבינה בחושה, עם מלא שקדים מולבנים, טעימה מאוד וקלה להכנה

המתכון של טובה'לה  חברתי הבלוגרית מהבלוג מהמטבח של טובה'לה, עם קצת שינויים שלי. ממליצה לבקר בבלוג שלה, יש לה מתכונים נהדרים.

בואו נתחיל, לחמם את התנור ל-180 מעלות

מצרכים:

  • 1 קופסא גבינה 5% של 750 גרם
  • 1.5 כוסות סוכר
  • 3 כפיות תמצית וניל
  • 3 ביצים שלמות
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 1/4 כוס שמן
  • גרידה מלימון אחד
  • 100 גרם שקדים מולבנים

הכנה:

  • להכניס לקערה גבינות, סוכר ווניל, לערבב
  • להוסיף ביצים אחת אחת ולערבב היטב, להוסיף את השמן ולאחד את התערובת
  • להוסיף את הקמח, בפעמיים שלוש וחצי מחבילת השקדים ולערבב עד לאיחוד כל התערובת
  • לשמן תבנית ולפזר מסביב שקדים. אני השתמשתי בתבנית סיליקון כדי לקבל צורה יפה לעוגה 
  • לשפוך את המסה של העוגה בתבנית
  • לפזר מעל את השקדים שנשארו
  • לאפות בערך 50 דקות, להשאיר את העוגה בתנור להתקרר
  • לשמור במקרר

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת