00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

מרק ברוקלי עם שמנת

מרק ברוקלי טעים טעים את המתכון קיבלתי מהגולשת שרון 337 מתפוז..

 

מרק ברוקולי משובח,עם שמנת -לבישול ,בצל מטוגן, ותבלינים:
הכנה ב- 10 דקות בלבד: (דל קלוריות וטעים.)


המצרכים הדרושים:
שקית ברוקולי קפוא.(800 גרם)
ליטר מים
בצל קצוץ גס .
מיכל שמנת לבישול.
כפית מלח
אגוז -מוסקאט מגורר.


אופן ההכנה:
1) מבשלים את הברוקולי הקפוא בסיר עם ליטר מים חמים ,לבשל
  במשך 5 דקות בלבד,ולהוציא בעזרת כף מחוררת,לתוך קערה עם   
   מים קרים למשך דקה של צינון,ומעבירים למסננת.

2) במחבת עם 2 כפות שמן מטגנים בצל קצוץ,עד לשקיפות.
    
3) מכניסים את הברוקולי למעבד-מזון  ויוצקים מעליו את השמנת    
  לבישול ,את הבצל המטוגן,כפית מלח,
 ומגוררים מעל הכול את אגוז מוסקאט.(בערך 1/4 כפית).
לבסוף מוסיפים למעבד -המזון,כוס אחת ממי -הבישול שנותרו בסיר.
4)מפעילים את מעבד -המזון ב-8 -10פולסים קצרים,למרקם טחון-גס, ומחזירים לסיר הבישול עם מי -הבישול שבו,וטועמים,
אם יש צורך מוסיפים מלח ועוד אגוז מוסקאט.
וזהו.

"ההכנה כול כך מהירה,שאפילו רק הקלדה של המתכון,
גוזלת יותר זמן.
אתמול בערב הכנתי ,למי שטען שברוקולי בכלל לא מלהיב אותו,
ורק לאחר שטעם ,החליט שזהו ממש מעדן -מלכים.
ואמר לי להקליד בפורום, בכדי שעוד אנשים שלא אהבו ברוקולי,
ייהנו הפעם ממרק שהוא מעדן.
אגב,
במידה ונשאר משהו מהמרק,תשמרו במקרר,
ואם למחרת זה יהיה סמיך ,תוסיפו חצי כוס-מים ,
עוד קצת מלח ואגוז מוסקאט,לפי הצורך, תערבבו היטב ותחממו".

(שרון 337}

 

בהצלחה



 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

תגיות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת