88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגת ביסקוויטים שוקולדית

עוגת ביסקוויטים שוקולדית

עוגת ביסקוויטים שוקולדית

 

 

 

 

את הביסקוויטים אפשר לרסק גס,

במועך תפוחי אדמה


 

...


 המלצה : יש להוציא את העוגה כחצי שעה לפני אכילתה , אבל ניתן לאכול אותה גם, מיד עם הוצאתה מהמקרר .

 *הכנסתי אותה עטופה בניילון נצמד, למקפיא, אפשיר לפי הביקוש והצורך.

מצרכים:
800 ג׳ ביסקוויטים (השתמשתי בביסקוויט שוקו),
1/2+ 1 כוסות סוכר,
1 כוס קקאו,
1/2+ 1 כוסות חלב / מים,
225 גר' חמאה,
1 כפית תמצית וניל,

ציפוי שוקולד
200 ג׳ שוקולד מריר,
1 מיכל שמנת מתוקה,
80 ג׳ חמאה / מחמאה,
1 שקית סוכר וניל,

אופן ההכנה :

עוגת ביסקוויטים :

לשבור את הביסקוויטים לחתיכות קטנות
( לא לרסק )
בקלחת : סוכר , קקאו ולערבב
לשפוך לקלחת כוס מים ולערבב
להוסיף את החמאה
להניח מעל אש גלויה ולערבב עד שהחמאה נמסה , (אפשר בפולסים קצרים במיקרוגל ),
להוסיף תמצית וניל ולערבב
לצקת על הביסקוויטים את תערובת השוקולד
ולערבב היטב
לצקת לתבנית עגולה 26 מתפרקת / או פיירקס מלבנית
ולהדק היטב , לקרר חצי שעה

ציפוי שוקולד :
את כל המרכיבים להכניס לקערה ולהמיס במיקרוגל בפולסים קצרים ולערבב כל הזמן עד לקבלת תערובת מבריקה וחלקה
לצקת על העוגה

 

קרדיט: סילביה פינוקים 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת