44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

עוגת גבינה שלוש שכבות

כשראיתי את המתכון אהבתייי מאודדד (של מיקי שמו) ואמרתי לנסות כי היתה לי גבינה במקרר שעמדה להזרק..ידעתי שהכנת העוגה קצת יותר ארוכה למה שאני אוהבת אבל על העוגה הזו לא רציתי לוותר...אז נלחמתי עליה בחרוף נפש (לא עמדה בלוח הזמנים שהיה רשום במתכון ) התגובות שהגיעו פשוט היו מדהימות אז היה שווה להתעקש ולהכין. רוצים לשנות קצת ? תכינו אותה היא שווה את הטירחה באחריות.

 

 

 

מה צריך:

שכבה א

100 גרם שוקולד מריר

200 גרם סוכר

3 ביצים

140 גרם קמח

חצי שקית א' אפיה

כוס אגוזי מלך קצוצים

שכבה ב :

750 גרם  גבינה 5%

2 שמנת חמוצה

2 ביצים

2 כפות גדושות  אינסטנט פודינג וניל

100 גרם סוכר

שקית סוכר וניל

שכבה ג:

125 מליליטר שמנת מתוקה

150 גרם שוקולד חלבי

לפיזור על שכבה ג:

תלתלי שוקולד לבן (לא חובה)

אופן ההכנה:

ממיסי יחד במיקרוגל בפולסים קצרים של 20 שניות את השוקולד והחמאה

מקציפים את הביצים והסוכר כ7 דקות

מנפים פנימה את הקמח ואבקת האפיה ומערבבים עד שהחומרים נטמעים.

מרפדים תבנית קפיצית מ"ס 26 בנייר אפיה ושמים את העיסה.

מפזרים מלמעלה את האגוזים.

אופים בתנור ב170 מעלות כ45 דקות או עד שקיסם יוצא יבש

מנמיכיםאת חום התנור ל150 מעלות.

מערבבים את הגבינה ,הביצים, השמנת ,אינסטנט פודינג לתערובת חלקה.

אופים 20 דקות

מנמיכים את הטמפרטורה ל120 מעלות ואופים עוד כ40 דקות עד שתערובת הגבינהיציבה ורוטטת מעט באמצע.

מצננים את העוגה.

מחממים שמנת מתוקה לסף רתיחה וממיסים את השוקולד.

מורחים בשכבה אחידה על הגבינה האפויה.

מכניסים למקרר לכמה שעות ואז מכניסים לפהcheeky cheeky cheeky cheeky

תאמינו לי לא צריך כוס קפה כדי ליישר את העוגה הזוwink surprise היא תעלם גם בלעדיו.

שיהיה בהצלחה 

שבת שלום חברים

ואם לא נפגש עד שבועות   .

שלכם מכל ה  טובה

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת