44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

עוגת פרג בחושה

המתכון של רחל עינב בתוספת קטנה שלי אין לי הרבה מה להגיד מלבד שהעוגה טעימה ובעיקר לאוהבי הפרג או המכורים כמוני surprise רק רואה או שומעת פרג..ישר טסה לקנות מצרכים ולהכין..את המתכון.

 

 

מה צריך לעוגה הטעימה הזו:

5 ביצים שלמות

כוס סוכר

2 סוכר וניל

גרידת לימון

200 גרם פרג טחון טרי

50 גרם אגוזי מלך קצוצים דק

1 תפוח עץ גדול מגורד דק (תוספת שלי השתמשתי בפינק ליידי)

2 כוסות קמח תופח

כוס שמן

3/4 כוס מיץ תפוזים//חלב//מים

אופן ההכנה :

בקערת המיקסר לשים את הביצים הסוכר וסוכר הווניל להקציף במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת בהירה וגבוהה (בערך 5 דקות)

להנמיך את המהירות .

בקערה נפרדת לערבב את הקמח האגוזים והפרג.

להוסיף לקציפת הביצים את הקמח רסק התפוח המיץ והשמן בהדרגה לערבב באיטיות עד לאיחוד המסה.

לשמן היטב תבנית קוגלהוף מ"ס 24 ולקמח.(אני מציעה לכם לשמן עם טחינה גולמית )

לאפות בחום 170 מעלות 50 דקות (אחרי חצי שעה של אפיה לבדוק אם העוגה השחימה למעלה לכסות בנייר כסף ולהמשיך לאפות עוד 20 דקות).

להוציא את העוגה מהתבנית כשהיא קרה

אפשר לזרות למעלה א' סוכר

אני הכנתי קרם גנאש מ150 מיליליטר שמנת ריץ (פרווה )ו 150 גרם שוקולד מריר.

תהנו חברים העוגה עוברת לפינת העוגה שלי  לפורום אוכל כשר של

התודה והברכה לרחל עינב.

שבת שלום חברים

שלכם מכל ה  טובה

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת