00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

צ'ילוה בוכרי

עוד מאכל בוכרי מנצח במינימום מאמץ. מרק עם קציצות בשר. מוגש עם אורז.

רכיבים:

למרק:

1 בצל גדול קצוץ

3 גזרים חתוכים לקוביות

3 תפו"א חתוכים לקוביות

עגבניה חתוכה לשמיניות

100 ג' רסק עגבניות

חתיכת עוף (כרע אחד. בשביל הטעם)

2 כפות אבקת מרק עוף

1 כף מלח

חצי כפית פלפל שחור

מים

לקציצות:

חצי קילו בשר טחון

1 ביצה

חצי כוס פירורית מתובלת

הוראות הכנה:

לטגן בצל בסיר לחץ עד שקוף. להוסיף את כל רכיבים המרק. למלא במים עד מחצית הסיר (אם הוא גדול. או 3/4 סיר קטן).

להביא לרתיחה בלי לאטום את הסיר. לערבב את חומרי הקציצות ידנית בקערה. כשהמרק רותח ליצור קציצות קטנות ולהכניס אותן למרק בעדינות.

לאטום את הסיר. להביא לרתיחה ולאחר שמתחיל לצפצף - לבשל עוד רבע שעה.

להגיש עם אורז לבן.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת