00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

פשטידת ברוקולי

עוד מתכון מצויין של גילה. שמתאים גם לפסח

רכיבים:

חבילה וחצי ברוקולי קפוא

3 כפות פירורי לחם / קמח מצה

3 ביצים

2 שמנת מתוקה

3 כפות א. מרק פטריות

200 ג' גבינה צהובה מגורדת

הוראות הכנה:

לשים את הברוקולי במסננת ולשפוך מים רותחים מעל. לשפוך לתבנית.

לערבב ביצים, שמנת ואבקת מרק פטריות, ולשפוך מעל הברוקולי.

לפזר גבינה צהובה מעל.

לאפות 40 דקות.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת