00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

לזניה מצות

לזניה מצויינת לפסח שקיבלתי מגילה.

רכיבים:

4.5 מצות רטובות מעט  במים

לתערובת העגבניות:

1+3/4 כוס מיץ עגבניות

חצי כפית שום כתוש

רבע כוס קטשופ

כפית סוכר

כף פטרוזיליה קצוצה

כפית מלח

כפית אורגנו

חצי כפית בזיליקום

רבע כפית פלפל

2 כפות שמן

1 בצל קצוץ

לתערובת הגבינה: 2 קוטג'

1 ביצה

200 גרם גבינה צהובה מגורדת

הוראות הכנה:

לערבב את חומרי התערובות בשתי קערות נפרדות.

בתבנית אפיה מלבנית (25X30) לשפוך מעט מתערובת העגבניות.

להניח מצה וחצי. למרוח שיכבת תערובת גבינה. ושיכבת תערובת עגבניות.

ושוב אותו הדבר. ולסיים בשיכבת מצות. על המצות העליונות לשים מעט תערובת עגבניות ולגרד מעל קצת גבינה צהובה.

לאפות בחום בינוני בערך 45 דקות.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת