11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

מג'דרה בורגול ועדשים

מג'דרה בורגול ועדשים

מג'דרה בורגול ועדשים

 

מצרכים:

2 כוסות בורגול גס (עבה) שטוף ומסונן
2 כוסות עדשים ירוקות שטופות ומסוננות
3 כוסות מים רותחים,
2  בצלים גדולים קצוצים,
5-4 שיני שום קצוצות,
11/2 כפית כמון (שמתי חצי כפית)
1 כפית כורכום (שמתי חצי כפית)
1 כף חוויאג'  (שמתי כפית)
5 כפות שמן זית
1/2 כפית פלפל שחור
מלח

 

 

 

 

 

אופן ההכנה:
לבשל את העדשים עם מים רותחים 20-15 דקות ולסנן.
לטגן את הבצל והשום עם שמן עד להשחמה מלאה, להוסיף את העדשים המסוננות, לערבב , להוסיף את הבורגול, את המים הרותחים,לתבל ולערבב שוב. להנמיך את האש על הלהבה הקטנה ביותר ולבשל בערך 20 דקות עד שהמים נספגים.

 

 

 

 

המג'דרה בורגול עדשים היא ארוחה בפני עצמה עתירת חלבונים וויטמינים עם פחמימות מורכבות הכה בריאות לנו.

או כתוספת למי שמעוניין לצד כל ארוחה. סלט על יד והכיף גדול...

את המתכון מצאתי באינטרנט, ואין לי מושג מי העלה אותו.  בכל מקרה תודה,

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת