1111
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

רולדה בצק פריך במילוי תרד טרי וגבינות

16/05/2016

אחרי השבועות האחרונים שבלסנו המון בשר הגיע זמן הגבינות ,

רולדות מבצק פריך משגע קל להכנה ,מהיר הכנה ואפשר למלא אין

סוף דברים ,בצק שהייתה מכינה אימי וממלא בגבינות ,אני הוספתי תרד טרי קצוץ

מעולה ,ממליצה מאוד .

  בצק:

3 כוסות קמח

1/2 כוס מים חמים

מעט מלח

1 כוס שמן

1/2 שקית אבקת אפייה

1 כפית חומץ

מילוי :

250 גרם תרד טרי

100 גרם גבינה בולגרית מפוררת

50 גרם גבינה צהובה /קשקאבל /צפתית

מעט ביצה טרופה

לציפוי :

ביצה טרופה

שומשום

אופן ההכנת הבצק:

לתוך קערה לשים את הקמח אבקת אפיה ,מלח לערבב ,להוסיף שמן ,מים חמים ,חומץ ,

ללוש לבצק אחיד ,להניח במקרר לחצי שעה .

הכנת המילוי :

לשטוף לסנן היטב את התרד ,לקצוץ גס להעביר לקערה ,להוסיף את הגבינות

ומעט בלילת ביצה טרופה לערבב ,

הכנת הרולדה:

לקמח מעט משטח עבודה לרדד את הבצק למלבן ארוך ,לצקת את המילוי בצורה אחידה

לגלגל לרולדה ,להניח נייא אפייה בתבנית ,להנח את הרולדה למרוח בביצה טרופה לפזר שומשום ,

לאפות בחום בנוני גבוה 180 מעלות כחצי שעה או עד שהרולדה זהובה .

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת