55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אור קטן גדול

מאפה תרד בפילו

פילו ....יחסי אהבה שנאה שוררים בינינו . אוהבת את התוצאה אך פחות אוהבת את ההתעסקות איתם . אממה, הזוגי קנה לי דפי פילו מקמח מלא ואם קנה, אז לא נכין? 

על העטיפה היה מתכון למילוי תרד שעבר אצלי שינויים קלים בצורת הוספת קוואקר .....

אז מה היה לנו 

2 בצלים קצוצים 

2 גמבה קצוצה 

500 גרם גבינת פטה 

4 ביצים

1 שמנת לבישול

חבילת עלי תרד קצוצים (השתמתי בסנפרוסט) 

חצי כוס קוואקר

אגוז מוסקט 

פלפל 

להזהיב את הבצלים ולהוסיף את הגמבה עד רכוך. להוסיף את התרד ולהמשיך בבישול עוד מספר דקות. 

להוסיף שמנת לבישול - לבשל 5 דקות נוספות.

להוסיף את הביצים, הגבינה והתבלינים. (אני הוספתי גם את הקוואקר).  

לחמם תנור לחום של 180 מעלות ולשמן תבנית אינגליש קייק (יצאו לי 3 תבניות)

לפרוס את עלי הפילו (לאחר הפשרה על פי ההוראות) ולכסות במגבת לחה על מנת שלא ייתייבשו. 

לפרוס עלה, לרסס בשמן ומעליו עלה נוסף ושוב לשמן ...כך 4 שכבות. 

בחלקו האמצעי של העלה לשים את המילוי (לאחר שהתקרר) ולגלל לרולדה . להעביר בעדינות (נעזרתי בנייר אפייה שעליו שמתי את העלים ) לתבנית, למרוח בביצה טרופה, ליצור חריצי "אוורור" ולתנור לכ- 40 דקות. 

המילוי הזה שימש אותי למאפים נוספים .....בהמשך ....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אור יחיד אלא אם צויין אחרת