1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

חלקי עוף במלח בתוספת פרוסות תפוח אדמה קריספי

13/05/2016

עוף מככב אצלי בבית על כל חלקיו ,המנה המהירה והאהובה עלי

במיוחד היא עוף במלח ,הכי מהיר להכנה וטעים מאוד ,העוף נשאר

עסיסי ומקבל מליחות מעודנת מהמלח שמסביבו ,טעים להפליא מנה קלה

מאוד להכנה ובתוספת של פרוסות תפוחי אדמה קריספיים חגיגה לחיך

היום תקבלו שני מתכונים ברשומה אחת

חלקי עוף במלח

מצרכים:

6 חלקי עוף רצוי שוקיים ירכיים

2 כוסות מלח גס

4 כפות שמן זית

מעט רוזמרין

אופן הכנה :

לחמם תנור לחום 200 מעלות ,

לסדר את חלקי העוף בתבנית גדולה למרוח בשמן זית ,לפזר רוזמרין ,

לפזר את המלח בצורה אחידה מסביב לחלקי העוף בזהירות לא על העוף ,

לאפות ללא כיסוי כ45 דקות עד שהעוף זהוב וצלוי .

פרוסות תפוח אדמה דקות קריספי בתנור

מצרכים:

4 תפוח אדמה שמנמנים

6 כפות שמן זית

1/2 כפית מלח גס

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

מעט תימין או רוזמרין

אופן ההכנה :

מחממים תנור לחום 190 מעלות ,

פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות מאוד ואחידות ,מניחים בתבנית

אפייה ,יוצקים את השמן זית והתבלינים ,מערבבים היטב ,אופים כ35-40 דקות

עד שתפוחי האדמה מזהיבים וקריספיים .

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת