88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

עוגת גבינה פירורים ללא אפייה כשרה לפסח

29/04/2016

הערות מקדימות:

1. אפשר להשתמש בתבנית אפיה עגולה גודל 24, או מרובעת, מה שאוהבים
2. הפירורים מעוגיות של פסח 
3. את העוגה צריך להכין מראש כי צריך להקפיא אותה לכמה שעות, עדיף אפילו לילה 
4. את הפירורים אפשר להכין גם מביסקוויטים ולהכין אותה כל השנה

מצרכים:

1. 300 גרם עוגיות של פסח מרוסקים במעבד מזון
2. 100 גרם חמאה מומסת
3. 1 מיכל שמנת מתוקה
4. 1 חבילה אינסטנט וניל
5. 1/2 קילו גבינה, אני השתמשתי בגבינה 5%
6. 1 כוס חלב
7. 3 כפות קורנפלור

8.  1 שקית ג'לטין - 14 גרם + 14 כוס מים חמים ו-1/4 כוס מים קרים
9. 2 סוכר וניל

הכנה:

1. לרסק במעבד מזון את העוגיות, להוסיף את החמאה ולאחד אותם 
2. לחלק את הכמות לשניים: 3/4 ו-14, את ה-3/4 להדק בתבנית אפייה, את ה-1/4 לשמור בצד. להעביר את התבנית למקפיא לכמה דקות
3. לערבב את הקורנפלור עם אינסטנט וניל
4. עם המקצף ביצים של המיקסר להקציף: שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט וקורנפלור, וחלב.
5. להחליף את המקצף  במערבל של המיקסר, להוסיף גבינה, סוכר וניל ולבחוש לקבלת תערובת אחידה
6.
להמיס את הג'לטין: בסיר קטן להמיס עם המים הקרים, להוסיף את המים החמים ולבשל על אש נמוכה תוך כדי ערבוב כל הזמן, בערך שתיים           שלוש דקות. לקרר ולהבליע בתוך תערובת הגבינה 

7.  להוציא את התבנית מהמקפיא, לשטח מעל את התערובת
8. לפזר מעל את הפירורים ששמרנו
9. להעביר למקפיא לפחות לכמה שעות, עדיף לילה

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת