88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

עוגת מייפל כשרה לפסח

שתי הערות:

  1. אפשר לאפות בתבנית עגולה מס' 24, או שתי תבניות אינגליש קייק חד פעמיות, או תבנית אחת חד פעמית רגילה.
  2. סירופ מייפל ורק אמיתי, כי ההבדל בטעם משמעותי.

מצרכים:

  1. 1 מיכל שמנת צמחית - אם רוצים חלבית, להחליף בשמנת מתוקה או ב-250 גרם גבינה לבנה - אני שמה 5%.
  2. 3 ביצים שלמות
  3. 1 כוס סוכר
  4. 1 כוס שמן
  5. 2 כוסות קמח תופח של אוסם כשר לפסח
  6. 1 שקית סוכר וניל
  7. 1 חבילה אינסטנט וניל
  8. אגוזים קצוצים לפיזור מעל העוגה
  9. אני הוספתי אגוזים גם בתוך התערובת של העוגה, תנסו

הכנה:

  1. לחמם תנור ל-150 מעלות
  2. להכניס לקערה נפרדת את כל המצרכים היבשים
  3. להכניס לקערת המיקסר: ביצים, שמנת וסוכר, להקציף ביחד בערך 2 דקות
  4. להחליף את המקצפת בוו גיטרה, להוסיף את השמן ולערבב
  5. להוסיף בפעמיים את כל המצרכים היבשים ולערבב עד לקבלת תערובת חלקה
  6. לשפוך לתבנית, לפזר מעל אגוזים
  7. לאפות 45 דקות אפילו פחות, תלוי בתנור, אצל מספיקות 40 דקות, אפשר לבדוק עם קיסם
  8. כשהעוגה אפויה ומוכנה, להוציא בזהירות מהתנור, לחורר אותה כשהיא עדיין חמה ולפזר מעליה ומסביב מייפל בנדיבות.




 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת